Anmälan träning

Träningsverksamheten

I Åbys TK’s verksamhet finns det aktiviteter för flickor och pojkar från 4 år och uppåt, vuxna nybörjare samt seriespelare.

Minitennis är en lekfull introduktion för de yngsta (4-8 år). Lek och rörelseträning blandas med tennis med små racketar och lätta bollar över små nät. Minitennisen genomförs i grupper med ca 5-10 barn. Åby TK lånar ut tennisrack dom första gångerna.

Tennisskolan är steget efter minitennisen. Här lär man sig spela tennis med fullstor racket och anpassade bollar(grön eller röd).
I Åby TK anordnas tennisträning för juniorer på alla nivåer, från de som kommer från tennisskolan till tävlingsjuniorer.
Träningens omfattning varierar från en timme i veckan och uppåt, beroende på juniorens ambition och tillgången på träningstider.

För föräldrar och andra intresserade vuxna anordnas om intresse finns nybörjar- och fortsättningskurser.

Vi anlitar utbildade tränare och utbildar även våra juniorer genom Tennis Öst, så att de kan fungera som ledare och tränare.

Vid anmälan till träning tecknas automatiskt ett medlemskap i Åby TK, om detta inte redan finns, medlemskapet faktureras enligt gällande prislista.

Vi är en av dom största tennisklubbarna i region öst.

Är du intresserad av att börja träna hos oss, fyll i nedan och skicka in.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Födelsenummer

  Hemadress

  Postnr och Ort

  Telefon eller Mobil

  Dagar jag ej kan träna

  Ditt meddelande