Boka bana – och betala direkt

 

Nyhet Klippkort 11ggr

Spela HÄR!!

Spela Här


Stöd Åby tennisklubb.
Spela via denna portal.

Veteraner…titta hit

Vi söker mer veteraner.

Anmälan Träning

Vuxen och Ungdomsverksamheten:I Åbys TK:s ungdomsverksamhet finns det aktiviteter för flickor och pojkar mellan 5 och uppåt och vuxna nybörjare samt seriespelare.Minitennis är en lekfull introduktion för de yngsta(4-8 år). Lek och rörelseträning blandas med tennis med små racketar och lätta bollar över små nät. Minitennisen genomförs i grupper med ca 5-10 barn. Åby TK lånar ut tennisrack dom första gångerna.

Tennisskolan är steget efter minitennisen. Här lär man sig spela tennis med fullstor racket och anpassade bollar(grön eller röd).

I Åby TK anordnas tennisträning för juniorer på alla nivåer, från de som kommer från tennisskolan till tävlingsjuniorer.

Träningens omfattning varierar från en timme i veckan och uppåt, beroende på juniorens ambition och tillgången på träningstider.

För föräldrar och andra intresserade vuxna anordnas om intresse finns nybörjar och fortsättningskurser.

Vi anlitar utbildade tränare och utbildar genom Tennis Öst  juniorer så att de kan fungera som ledare och tränare.

För närvarande är Olle Mattsson (ChefsTränare), Jocke Holm, Ulf Magnusson, Markus Nissinen, Nils Bergehed, Viktor Björklund, Martin Magnusson Almir Nokic, Edis Nokic, Eldin Nokic, Denis Nokic, Didrik Tallving, Eldina Nokic, Felicia Larsson samt Hanna Lönnqvist  som engagerade ledare och tränare.

 Vi är nu bland dom största TennisKlubben i Östergötland och vi växer, är du intresserad av att börja träna hos oss. Fyll i nedan.

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Födelsenummer

Postnr och Ort

Telefon eller Mobil

Hemadress

Dagar jag ej kan träna

Ditt meddelande